The true story of Nicole's 10 days of fame

Öfverklass Nicole finns inte på riktigt!!!

Tyvärr finns det personer som Nicole på RIKTIGT...

En del har listat ut att det hela är fejk, vissa har varit tveksamma men alltför många verkar inte förstått ett skit!


Jag känner att jag har en del att förklara för er som känt glädje men framför allt känt vrede över denna fejkblogg!!! För att ni skall förstå måste ni nog få hela bilden klar för er...


Jag heter Peter och är en gift tvåbarnsfar med ålder av aktningsvärda 36 livsberikande år. För det mesta är jag lugn och sansad, men ibland kan jag bli riktigt djävla förbannad, speciellt om folk påstår att jag ljuger, ifall någon nonchalerar mig eller ifall jag blir stämplad av fördomsfulla människor. Jag bor i en fin och lagom stor villa ett stenkast norr om Göteborg. Till vardags skriver jag en annan blogg,
GLOOM, och har så gjort i över ett år.

Jag är uppväxt i ett hem där mina föräldrar var politiskt aktiva för SAP. Min mor var vän med Olof Palme och en av hennes (alla) vigslar förrättades av den gamle VPK-ledaren Lars Werner, där förövrigt morsans hund Sigge var enda bröllopsvittne. Min mor var en "rödstrumpa" med allt vad det innebär som tex feminist och pacifist. Hon tyckte tex att ifall fienden skulle invadera vårt land så skulle vi inte skjuta honom utan kasta blommor till honom istället… Ni kan föreställa vad hon tyckte om att jag gjorde lumpen som jägare på K3 och senare tre missioner som FN-soldat och en mission under NATO-ledning...Jag är själv opolitisk då jag anser att en hängiven sympati för ett parti är ödesdigert för det kritiska tänkandet, för kreativiteten och för förmågan att tänka i nya banor. Inför varje val så röstar jag på det parti, som inte bara kommer göra det bäst för mig, utan på det parti som jag tror kommer göra det bäst för alla i Sverige och som kommer att föra en bra utrikespolitik.

Jag började mitt yrkesverksamma liv i byggbranschen men är numera tjänsteman. Jag har umgåtts mycket med snuskigt rika människor och med kvasisocietetsmänniskor i Örgryte som gör allt för att uppnå ett societetsliv. Jag har inget emot rika människor, tvärt om tror jag det är bra och inspirerande för samhället och jag tror att det skapar en dynamisk och kreativ miljö som får oss att fortsätta vilja utvecklas.  Problemet är att jag inte tål de rika som ser ner på dem som inte är rika eller framgångsrika, det finns många sådana människor tyvärr. Likväl ogillar jag tex arbetare som föraktar alla med pengar, jag har tom jobbat ihop med människor som vägrar prata med människor som bär slips! Tragiskt men sant. Fast den värsta sorten är de som gör allt för att skapa sig imagen att vara rika och fina. Det enda deras liv går ut på är att bo rätt, göra rätt, ha rätt sysselsättningar, barnen skall gå i rätt skola, spela de rätta sporterna och ha rätt kompisar osv. Det hade väl varit OK om de hade kämpat för detta i enbart eget intresse men när de samtidigt föraktar alla som bor på fel ställen, har fel eller ingen utbildning och inte lever samma liv som dem, ja då vill jag spy! Jag känner alltför många sådana människor, tro mig.

Anledningen till varför jag startade Nicole’s blogg var för att förtydliga dessa vidriga människor och deras värderingar genom att sätta ord på deras liv och societetsambitioner. Jag skulle bara göra Nicole lite smådryg och patetisk men förhoppningsvis få människor att tänka och reagera. Nu blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig… 

Jag startade bloggen i ett läge där jag inte ens hade tid att sköta mitt arbete eller min egna blogg. Inte speciellt smart kan jag villigt erkänna. Jag fick även hjälp av en tjej som skulle stå för det lite mer ”tjejiga” inslagen men framför allt med ”modefakta”. Tyvärr var hon ännu mer stressad än vad jag var och när jag använde en fras som, ”fittan gäspar min kuk är död” så blev hon rädd för att folk skulle tro att det var hon som hade skrivit sådana grejer och slutade ledsaga mig i modeträsket.

Även om det mesta är påhittat och överdrivet så är flera händelser hämtade direkt ur verkligheten, som tex kvinnan som sålde aktier för 175milj. under en lunch med mig och det var min svärfar som spydde så mycket galla över sin sekreterare som inte ville starta eget. Sorgligt nog delar många som jag träffat samma värderingar som Nicole, så hon är inte tyvärr inte för mycket, jag bara tror att det har blivit obehagligt att få se dessa tankar och värderingar i skrift. 

Jag skulle bara skriva lite skit i början för att göra bloggen lite mer ”matig”. Jag var lite stressad och okoncentrerad och därmed blev det en del felstavningar och faktafel i början. Innan jag hann rätta felen så började en lavin av arga kommentarer fylla bloggen. Jag blev taggad och fräste tillbaka lite smått. Jag hade inte alls tänkt att Nicole skulle vara så brutal och tyken men djävlar vad jag njöt av det, och vilken respons… ljuvligt! 

Lite data. På de tio dagarna hade Nicole’s blogg 7.347 unika besökare, 52.317 sidvisningar och nästan 1.000 kommentarer!

Jag tycker det var kul att jag lyckades locka så många läsare på så kort tid. Jag måste erkänna att jag tyckte det var fruktansvärt roligt att få provocera er med mina inlägg men ännu roligare var det att läsa era kommentarer. Inte för att så många var speciellt roliga utan jag skrattade gott och rått ÅT er för att ni gjorde er själva till åtlöje på det sättet ni kommenterade Nicole. 

Jag måste därför bli snäppet allvarligare. Likväl som jag skrattade så jag nästan grät, så blev jag bekymrad emellanåt för att det är så betänkligt vilken nivå många kommentarer höll. Många hävdade att bloggen var fejk, men de påpekade ändå att jag var en idiot. Hur vet de att Nicole/jag är en idiot om hela bloggen är fejk? Många kommenterade brösten som Nicole har i sin profilbild, hur kan man bli upprörd över några bröst år 2006? Sedan var det stavfel som det ofta klagades på, vilket blir mycket pinsamt eftersom de själva hade många stavfel i sina kommentarer.
Om stavfel kan jag säga följande, i professionell text, tidningar, doktorsavhandlingar, forskningsunderlag och dyligt SKALL det inte förekomma stavfel, men i en amatörblogg är det inte lika allvarligt även om jag tycker det skall vara så lite fel som möjligt.
Stavfel kan bero på många saker, dyslexi, läs och skrivsvårigheter och det kan vara en invandrare som inte lärt sig språket perfekt. Ingen av dessa skäl är ett bevis på att man är dum i huvudet eller en idiot som många verkar tycka. Sedan kan stavfel bero på att man vant sig vid att skriva i Word där man direkt blir påmind med röda och gröna streck om man skriver fel, det kan också bero på okoncentration, lathet, stress och att man blir självblind på sin egen text, men fortfarande är det inget bevis på att man är en idiot! Idiotförklarad skall man bli av det man skriver, inte om man råkar ha några stavfel. Den ”överintellektuelle” busschauffören ”Cliff-hanger” idiotförklarade inte bara Nicole för stavfel och särskrivnings fel utan han hånade även henne för detta på andra bloggar, hur duktig är han som medmänniska själv då undrar jag? Vad skall han ha sin intelligens till, är det bara för att håna andra människor och vara en viktigpetter? 

Fast det värsta av allt är att Nicole vräkte ur sig nedlåtande och kränkande saker om judar, invandrare och tjocka människor, kanske rentav kriminella uttalanden, men av alla 1000 kommentarer så var det bara max 15 som handlade om det. En (tror jag?) anmälde bloggen för detta, helt rätt handlande! Alla andra gnällde bara över nakna bröst, stavfel, särskrivningar och att bloggen var kanske fejk. Till er alla som inte visade missnöje med att olika människor kränktes utan helt empatilöst och helt utan verklighetsförankring bara klagade på banala saker vill jag bara säga Skämmes tamefan! För er som inte förstod det vill jag säga det igen… 

SKÄMMES TAMEFAN!!! 

Är det den empatilösa generationen, som tycker det är viktigare att stava rätt på Chanel än att försvara människor som mobbas, hånas och förtrycks, som skall ta hand om mig när jag blir gammal? Fan jag blir rädd alltså, jag får nog ta livet av mig innan de själlösa och shoppingsjuka människorna får ansvaret i Sverige!  

Jag tänker inte be om ursäkt för något jag skrivit, jag tror det räcker med den här förklaringen. Det enda jag vill be om ursäkt för är att jag påstod att tjej såg ut som Linda Rosing, det var lågt och elakt, förlåt mig Honeydew!!! 

Jag hade gärna fortsatt skriva som Nicole men jag känner att jag inte har tid, för lite passion, lidelse och ilska för att göra det bra. Jag får tacka för den som varit och tacka för de varma kommentarerna från er att det var skönt att läsa Nicole’s blogg som motvikt mot alla själlösa, likartade, substanslösa tråkiga modebloggar!  


 Death to alla empatilösa människor som förnedrat judar, invandrare och tjocka genom att bara gnälla på felstavningar och särskrivningar!!!  


Väl mött på GLOOM-bloggen...

Update: Jag glömde sanningen om brösten... men det kanske vi kan ta en annan dag?


Öfverklass Nicole - The true story



SOON ON A BLOGG NEAR YOU!




Update:

NOW EVEN SOONER...







Öfverklass Nicole goes public Part 5

I biktstolen:

Förlåt mig härliga Guds fader för jag haver syndat!


Jag heter inte Nicole!!!

Jag är inte 19år!

Jag tillhör inte öfverklass, möjligtvis övre medelklass...

Jag bor inte i Örgryte!

Min pappa äger inga företag, min mor dog i sviterna av bröstcancer för fyra år sedan!


Jag har en penis!


Om jag hade varit skåning nu så hade jag på fet skånska sagt till alla privatspanare som tror sig veta vem jag är-Ni är raint fail pooh di!



Biatch från Biot

I am one of those people that love to hear the sound of their voice. That and my lousy attitude make for a mixture as toxic next-day-mexican-dinner-ass-drip.


Jag är bara 78% bitch... inte så farligt, ni verkar ju tro att jag är värre!

Vit makt Media Markt

Det väller in lågprisvarukedjor in till Sverige till lowclassallmänhetens tjänst. Jag bara undrar när vi får något tyskt varuhus med highclasstuff för oss som inte kan förmå oss att köpa billig skit och framför allt vill slippa knô med hysteriska människor som skall spara några kronor? Det borde väl vara en smartare affärsidé att satsa på att sälja till oss rika istället för till dem som inte har några pengar...



Jag sjunker

Det bär mig emot...
Jag hade tänkt att stå emot...
Hade inga planer på att falla offer för bevisbördan...

Det är ju så här i en fungerande demokrati, man är oskyldig tills dess att någon bevisat motsatsen... man skall INTE behöva bevisa sin oskuld!

Jag blev påmind idag om att någon hävdade att de viner vi drack på pappas
invigningskväll knappt fanns! Hur är ett vin som KNAPPT finns? Är det i gasform då eller? Jag förstår inte! Antingen finns det eller inte, enklare än så kan det inte vara!

Den ononyme gnällmiffon krävde kvitto eller bildbevis på flaskorna... eftersom det blev några flaskor över (som jag korkade upp ikväll!) passade jag på att plåta de två flaskorna jag hade hemma, men jag presenterar bevisen under protest för jag anser inte att jag skall behöva bevisa något...

Först skall jag dock erkänna att jag nog hade börjat bli berusad när rödvinet serverades för jag mindes lite fel, det var inte en 2002:a utan en 2003:a och det hette inte Western cafe utan Western cape, men det tar jag utan omsvep på mig!



Det senare vinet är ett vin som kallades för "kostnärsvinet", tror jag. Det var olika kostnärer som målade etiketten på flaskan och varje flaska begränsades till 32.000 till antalet och numrerades! Just det här exemplaret hade någon kostnär vid namn Rune Jansson målat.

Så, hoppas du blev nöjd nu, eller rättare sagt missnöjd när du får se att vinet "som nästan inte finns" faktiskt finns påriktigt och i mitt hem och mage!


Puss puss


Vill även påpeka, då jag blivit så mobbad för min särskrivning på "Syd Afrika", att det står på etiketten "WINE OF SOUTH AFRICA"! Kanske var det därför jag särade på namnet? Eller så kommer inte vinet ifrån Sydafrika utan helt enkelt ifrån södra Afrika, vad vet jag? Är det någon annan besserwisser som vet?



Gnäll gnäll gnäll

Det är mycket gnällande ibland er... Jag gjorde en liten lista att fylla i, inga svåra frågor för den som är nöjd med sig sig själv, däremot tror jag att det är svåra frågor för den som upptäcker att de är missnöjda med sig själva, vilket borde vara ganska många av de som neggoklagat här i en vecka  nu...

Många har ju varit stöddiga och tyckt att frågorna på min lista inte var tillräckligt utmanande, så för dig
Caroline och er andra som vill ha mer utmaning så gör jag en lista till:


En lista av Nicole med betoning på det undre livet!

1. När förlorade jag min oskuld?
2. När onanerade jag första gången?
3. Hur ofta onanerar jag?
4. Har jag "stoppat upp" något annat än en dildo vid onani?
5. När sög jag av någon första gången?
6. Sväljer jag satsen när killen kommit i munnen på mig?
7. När förlorade jag oskulden i röva?
8. När fick jag första orgasmen vid samlag?
9. Hur ofta får jag orgasm vid samlag?
10. Petar jag kråkor och stoppar i munnen?
11. Gillar jag att kolla på porrfilm?
12 Har jag varit otrogen?
13. Har jag gjort någonting som jag inte kan berätta för någon?
14. Kysser jag killen efter att han har slickat mig i muffen?
15. Kysser jag killen efter jag har sugit av honom?
16. Har jag haft någon sexuellt överförbar könssjukdom?


Ja, här har ni lite ialf som Leif G.W Persson säger...

Punkarn & Raggarn


Jag säger som raggarn, lukta inte... sug!

Varför var det inga uteserveringar öppna idag?



Jag ser slutet Jonathan,
jag ser slutet...



A-kassa gnäll

Sicket gnäll det var igår angående att Anders Borg (va' läcker han e' med sin coola hästsvans!) ville införa ett straff för de lata A-kassamottagare som inte är tillräckligt aktiva i sin jobbsökning. Hade man tagit bort A-kassan helt och hållet så hade för det första alla snåla gnällspikar sluppit att betala avgift över huvud taget, men framför allt så tror jag att de flesta som är arbetslösa hade valt att börja arbeta istället! Att gå hemma utan pengar kan ju inte vara kul, fast det är nog en del som hellre är fattiga än att arbeta, man blir så deprimerad asså...

Ny svensk artist

Jag hörde en ny svensk (OBS inte nysvensk!) artist på radion idag. Jag tror att han heter Orup eller nåt? Han sjung nåt urbota fjompigt alltså, typ "Jag har matat katterna och jag har matat hundarna..." Hahaha jag skrattade så jag grät för det var så satans banalt och så katstrofalt megadåligt! Den killen kommer aldrig att bli något, det kan jag säga direkt!

Listmani

Det verkar ju var en djävla massa människor som har ett bra liv och med en sån glädje och frenesi påpekar att jag minsann inte har något lifv. Många älskar att fylla sina bloggar med oändliga och meningslösa listor. De skulle kunna vara intressant att "lära känna" andra bloggare via dessa listor, men tyvärr är de så ytliga, skittråkiga och framför allt så djävla många att man bara vill spy på dem!

Men till er som är så djävla präktiga och som har ett eget liv och älskar listor så har jag en rejäl utmaning, jag gjort en egen lista som ni gärna får sno. Nu skall det bli intressant hur många det är som har kurage nog att svar ärligt på dessa frågor. Undrar hur många som har ett liv de är nöjda med?


Denna lista har jag med kurage hämtat ifrån
Nicole

1. Är jag nöjd med min ålder?
2. Är jag nöjd med mitt utseende?
3. Är jag nöjd med min vikt?
4. Är jag nöjd med min kropp?
5. Är jag nöjd med min utbildning?
6. Är jag nöjd med min arbetssituation?
7. Är jag nöjd med min lön?
8. Är jag nöjd med mitt civilstånd?
9. Är jag nöjd med mitt sexliv?
10. Är jag nöjd med mitt boende?
11. Är jag nöjd med mina kompisar?
12. Är jag nöjd med min bilsituation?
13. Är jag nöjd över mina föräldrar?
14. Är jag nöjd med mig själv
15 Har jag ett liv?
16. Har jag haft modet att svara ärligt på dessa frågor?



Seså, svara nu på frågorna om ni törs... jag tror inte att så många vågar. Alla som inte svarar på dessa frågor tolkar jag som att ni saknar liv och att ni inte är nöjda med er själva! Meddela gärna mig om ni vågat anta utmaningen!

Puss puss

Surfing USA

Jag tyckte det var ett roligt skämt som A.J's kompisar drog på Sopranos igår...

Vad är det svåraste med att vara surfare?



Att "komma ut" för sina föräldrar! Mouhahahahahahaha!


Puss puss

Tillbaka i ett regnit Göteborg

Fast det är ju bättre med ett regnit Göteborg än ett rent helvete...

Vi hade det jätte mysigt i stugan, förutom middagen med grannarna och att det inte fans nån gojting att ha till hands på kvällarna, jag fick göra som Linda Sundblad istället... ;) ;)  (Oh father ni vet!)

Vi pratade i helgen om hur det skall bli med skidåknigen till vintern. Jag brukar jobba som skidinstruktör på vintrarna men nu när jag har fast anställning så får jag inte längre än en månads ledighet av pappa, djävlare slavdrivare är vad han är. Mamma och pappa skall åka till
Lech som vanligt. Backarna där är ju inte direkt avancerade men det är ju så härligt att bara få glida runt med Europas kändisar och socitetselit. Det är inget ungdomsröj där men det är verkligen klass på utelivet, men som sagt skidåkning är riktigt modest. Jag vet inte om jag skall åka med eller ej? Har iofs ingen direkt störr lust att åka upp till de svenska fjällen som skidlärare och vara barnpassare åt alla lowclasssvenssons. Det är ju OK när man har privatlektioner för då är det lite mer klass på barnen då de oftast kommer ifrån finare förhållanden där strikt uppfostran är naturligt. Inte som barn från arbetarfamiljer där alla verkade vara uppfostrade av curlingföräldrar som aldrig vågar säga till sina barn.

Jag kommer ihåg ett år när vi hade en sån djävla vidrig onge som förstörde för en hel grupp. Han lyssnade aldrig när vi hade genomgångar och störde de som verkligen försökte lyssna. Han var en värdelösskidåkare och när han ramlade i liften så flyttade han inte sig utan låg kvar och försökte få omkull alla andra som försökte åka runt honom! Jag var så förbannad på honom och hans föräldrar som såg det hela utan att säga till honom!

När han sista dagen slickade på aluminiumstaketet så fastnade givetvis tungan! Jag vet att man inte skall rycka undan tungan men jag var så trött på ongdjäveln att jag bara gick fram och drog loss honom! Fan vad han skrek medan blodet rann! Men djävlar vad jag mös. Jag kunde se köttslamsorna från hans tunga på räcket i flera veckor och varje gång jag såg det blev jag på gott humör! He he he!

Sedan hade de snåla svinen till föräldrar mage på att klaga och kräva pengarna tillbaka för att vi hade gått in och värmt oss i stugan emellanåt. Är det minus 22 grader och halv storm så skulle jag vilja se vilka barn som inte förfryser sina fötter om man bara är utomhus hela passet. Egentligen borde de föräldrarna betalat avgiften för de barn som fick sin kurs förstörd av deras damp-son!!!

Det blir nog Lech och glidarsemester när jag tänker efter...

Puss puss


Bloggtid till slut

Vi hade det så skönt igår trots att det tog sin tid att få bort den råa och fuktiga luften i stugan. Vad hade man gjort utan den öppna brasan? Självklart hade man haft ett tjänstejon som sängvärmare men det hade väl inte fungerat att värma upp en soffa på samma sätt?

Anyway, jag citerar min kommentar från igår kväll:

"Ikväll har vi inte gjort nånting speciellt. Jag sitter här i min stickade Stefanel kofta, mina gamla Sand-jeans och gammelfarmors raggsockar, skönast på jorden, och dricker varm choklad, cognac och Lapponia hjortronlikör... ätit ostbricka med Serrano skinka och medhavd choklad ifrån Belgian house of chocolate! Vi har suttit tillsammans i den stora soffan och tittat på fotografier från somrarna i San Diego! Vi har det rätt mysigt vill jag säga!"

Idag så tog jag och pappa en heldags biltur över hela Österlen kändes det som. Mamma stöpte ljus, varför undrar jag? Det går ju att köpa mycket snyggare tom! Trots att vädret inte var det bästa så måste jag faktiskt erkänna att det är vackert här nere! Jag kan inte förstå att skåningar har blivit så dryga, högljuda och självgoda i denna miljön? OK självgod kanske man skulle bli här när allt är så vackert, men dryg? Nä, jag förstår inte. De kan ju bara åka hit ut på landet och hitta harmoni och glädje... istället så sitter de bara hemma, dricker privatimporterat fulöl från Tyskland eller Danmark, käkar kadaver-ål och bara skrävlar! Sedan är de förrädare också iom att de är så stolta över att deras förfäder (snapphanarna alltså) slogs med dansken MOT oss svenskar! De borde inte få ha fulla rättigheter i vårt land tycker jag, de har nog fått Rosengård som straff tror jag! hehehehe

Oj, jag gled visst in på ett sidospår. Vi åkte runt till några olika kostnärer för att köpa in lite konst till pappsens nya lokaler. Det hade varit OK om vi inte hade stött på vårar grannar... De blev jätte glada att se oss igen och ville bjuda oss på middag. Helvete tänkte jag, inte bara det att jag skulle missa Häckaberga slott utan framför allt att jag skulle behöva umgås med dessa enkla och urtråkiga människor.

Vi åkte hem och hämtade mamma och bytte om. Jag försökte verkligen slippa följa med men pappa ville ha så många normala människor som möjligt med sig! Suck säger jag.

Efter middagen, som bestod av dansk julmat (det hade de ingen aning om trots att de är "halvdanskar") dvs fläskestek, potatis och deras äckliga hemmagjorda rönnbärsgelé, så skulle vi leka charader! Give me a break, finns den leken fortfarande kvar? Det var inte det värsta visade det sig. Inte heller det att deras tonårsbarn verkade tycka att detta inte var töntigt utan det var vilken sorts charader det var. Jag visste inte ens att det fanns olika sorter förrän nu. Jag visste att de förtappade själarna var kristna men jag höll på att få spader... de skulle lekas "charader ur bibeln"! Fy fan så vidrigt, ni fattar va'? Jag blev på lite bättre humör när jag kom på att jag skulle chocka dem med att framföra "Sodom och Gomorra"! Fast självklart hade de färdiga kort med de olika grejerna som skulle spelas upp, då tog jag "golvmoppen" Puffy och gick ut på en långpromenad! Det trodde ni inte väl?

Pappa blev skitsur på mig, men hellre det än att leka charader ur bibelhelvetet!

God natt!

Snapphaneland here I come

Nu får faktiskt den här skittrista dagen ta slut snart. Skall bara hem å packa lite lätt och sen så skall vi vänta på att alla "svenssons" i sina rostiga fula Volvobilar har åkt hem från jobbet, hämtat deras snoriga ongar ifrån dagis och lämnat vägarna fria så pappa kan stå på ordentligt med sin Porsche Cayenne på motorvägen ner till Skåne. Jag tar med mig "lapan" och hoppas på att jag kan hitta något trådlöst nätverk så jag kan blogga med svartsoppan sipprandes ut genom ena mungipan.

Morsan skall tydligen ta med sig stearin så hon kan stöpa de där djävla ljusen hon ger bort till sina hundväninnor i julklapp varje år... hoppas inte att hon vill att jag skall hjälpa henne. Jag har hjälpt henne ett år och det får faktiskt räcka! Puffy är tyvärr frisk så han skall med trots att jag ställde till en scen, hur fan kan man älska och styra sitt liv efter ett sånt lurvigt, dreglandes och tokskällandes äckel? Ofattbart asså!


Ha det så trevligt i helgen
det skall jag ha


Pusspuss


Trött på gnället över 300 spänn

Jag är så satans trött på allt gnäll över att A-kassan skall höjas med 300kr. TREHUNDRAKRONOR... vad är det att bråka om? Det får man ju ingenting för ändå eftersom sosse-momsen är så hög! Jag fattar inte varför folk gnäller (de gnäller förstås för att de har för mycket tid över för att de inte arbetar förstås) så förbaskat över dessa ynka och betydelselösa stackars riksdaler, det mest rimliga vore ju att de som får A-kassa skall var de som bekostar A-kassan.  Varför skall vi som jobbar betala pengar till de som inte gör ett skit förutom att gnälla över några hundralappar!

Skönt med kall höst

Det är skönt nu när det har blivit kallt så man slipper att gå upp så tidigt på lördagsmornarna för att spela golf. Ni vet ju att man inte spelar golf på lördagseftermiddagarna... för då spelar ju bara de socialt missanpassade golfarna som inte har något umgänge och inte har någon fest att gå till på kvällen!

Skall ta det riktigt lugnt i helgen istället, skall bara åka ner till sommarstugan på Österlen med familjen och fira lite Mårten Gås improoved på Häckaberga slott

Puss puss

Anmäld

Min anspråkslösa, opretantiösa och harmlösa lilla blogg har blivit anmäld! Jag har blivit ombedd att "städa bort" olämpligt innehåll! Jag har tittat igenom bloggen men hittar inget direkt anmärkningsvärt. Jag får väl ta en titt till och se ifall jag kan hitta något. Känner du kanske att det är något som jag har skrivit som strider mot lagar eller blogg.se's regler? Vänligen meddela mig...


Guter nacht musik

Gonatt alla bloggvänner, sov så sött inatt...
imorgon känner jag för att bli elak!

Ansvarslösa latmaskar

Min pappa äger flera företag. I ett av företagen så testade han ett annat upplägg av verksamheten. För att minska administrationskostnaderna och för att ge personalen större ansvar och möjligheten att själva forma sin arbetssituation, och därmed öka arbetsglädjen och givetvis förtjänsten, så lät han alla starta egna bolag som han sedan hyrde in. (Inofficiellt var det för att slippa personalansvar och för att lättare kunna göra sig av med personer som inte drog in så mycket pengar, men det kan vi prata tyst om. he he he) Alla nappade på denna idé och det blev ett mycket positivt gensvar!

Förutom hos en person, hans sekreterare. Hon ville inte alls starta ett eget företag utan ville ha det som det var. Huh? Fy fan vilken tråkig, lat och ansvarslös människa. Att man bara kan med och göra det så lätt för sig att bara jobba åtta timmar om dagen för att sen kunna gå hem utan att behöva tänka på och ta något ansvar för jobbet! Hur kan man vilja göra det så lätt för sig, det är beklagligt att det finns sådana människor som inte har lust att utveckla samhället överhuvudtaget, hon tror säkert att livet är precis som det var på 50-talet. Nä, lite guts hade inte skadat hos det svenska folket, de tror att man bara kan bli serverad bidrag så fort man inte har lust att jobba. Jag skäms för att vara svensk ibland! De skulle inte ens bli nöjda med ett "friår" utan de skulle nog gärna vilja ha ett "friliv"! Parasiter är allt jag kan säga!


Le kväll

Shit, jag mår bara sämre och sämre! Jag har nog inte druckit tillräckligt med vatten. Men har liksom inte lust att dricka vattnet här på jobbet när man har fått reda på att vattenledningarna i stan är från 1800-talet.

Det var tur att vi hade beställt lite skaldjur till förfesten igår för jag höll verkligen på att svimma av hunger, jag vet att min mate Peter tycker det är sexigt och gulligt när tjejer svimmar men jag hade ingen fan ingen lust att kåta upp honom igår kväll.  Vi märkte inte att det var så dåligt väder igår så vi räknade inte med att det skulle vara så svårt att få tag på en taxi, inte ens en fattig hade väl lust att gå utomhus igår och de italienska skitspårvagnarna fungerade säkert inte, så det var med nöd och näppe vi fick tag på en taxi och hann fram till öppningen av dörrarna till de nya lokalerna. Jag och mamma gjorde succe när vi precis innan öppningen gled in lite lätt rosiga om kinderna och så charmigt tokfnittriga och så grymt läckra!

De nya lokalerna var skitsnygga, förutom att pappa låtit sin rigida sekreterare få bestämma vilket träslag det skulle vara på inredningen. Subban hade valt bok... hur tänkte hon där? Hade hon valt björk så hade det kanske funkat, då hade det blivit ljust ialf. Nä oljad ek hade varit mycket smakfullare. Anyway det var jättesnyggt och det är fan att jag inte får flytta till de lokalerna förrän jag blivit Estetic Manager.

Jag orkade inte lyssna på pappas tal utan ägnade mig åt snittarna och bubblet och scannade av vilka sköningar som hade dykt upp istället. Det är så härligt att få befinna sig med människor som verkligen har stil, inte massa fjantiga brudar som läser Ebbas blogg och tror att de kan allt om mode bara för det. Fast några som borde lära sig lite om stil är de skittråkiga läkarna. Ja menar hur kul är det att få en läkare till bords som har en dötrist klubba från 70-talet och BRUNA skor... det är väl det första man lär sig att man inte kan bruna skor efter kl.sex, UFO:n! Och sen gillar jag inte att de har så hög status bara för att de är läkare. Oavsett vad man pratar om, brokonstruktioner, politik eller jordenruntresor skall alla fråga läkarna vad de tycker, precis som om de skulle ha bättre allmänbildning än någon annan. Blir så sne asså. Visserligen kan de hjälpa ett barn som har falsk krupp eller plåstra om nån gammal djävla franskafröken som försökt ta livet av sig genom att skära sig i handlederna, men de är så djävla självgoda, de tror att de är gudar men de är de fan inte! En del tjänar ju inte ens 50.000 i månaden! Sedan fattar jag inte hur de storrökande sjuksköterskeslynorna kan fjäska så för dem för att försöka få dem i säng. Hur kan en man som springer runt på jobbet i en grön eller blå "pyjamas" vara sexig och attraktiv? Ofattbart!

Maten var väl OK. Västkust kanapé av Stenbit och havskräfter till apetizer, Havskatt på green&white-bädd av pepparrot och wasabi till förrätt. Till det drack vi Chablis 1er Cru "Côte de Cuissy" 1990. Varmrätten var grillat orrebröst med tryffelfriterade chips och nordfransk örtsås. Rödvinet var Syd Afrikanskt, Roodeberg "western café" 2002, deras politik är inte speciellt bra längre men vinet var helt OK. Efterätten var en liten bakelse med Calvadosdränkt sockerkaka, konjaks kräm och chokladmousse toppat med sockerrostade rosenblad!

Det var skönt att slippa den torre läkaren och få svänga loss en stund på dansgolvet. Även om det finns en del torra "skåp" så får man ju tänka att det är så viktigt att bygga nätverk. Det är ju därför vi lyckas behålla makten i samhället för att vi har så tighta nätverk. Det är så komiskt när någon gammal sosse-kärring som blivit invald i någon skiten stadsdelsnämnd tror att hon kan vara med på samma spelplan som oss bara för att hon har fått förmånen att festa med oss.

Efter några "Cosmos" kände jag att det var dags att åka hem. Eftersom Christopher inte var där blev så att Gustafv följde med mig hem. Jag märkte inte hur full han egentligen var förrän han vi hamnade i säng. Han hade svårt att få upp den och när han skulle ta på kådisen så gick det inte alls. Jag som också nog var lite mer berusad än vad jag trott blev otålig över hans tafatthet och jag råkade slänga ur mig, fittan jäspar din kuk är död, då blev han skitsur och gick hem. Lika bra det för vad skall man ha en kille till om han inte kan få upp den? Han fick inte nån cab så han fick gå hem! hihihihi

Det var inte kul att vakna imorse, men jag bestämde mig snabbt för att ta en sovmorgon. Herregud är klockan redan halv två,  får se om jag får i mig nån frukost, mår inte bra asså!

Jag orkar inte kommentera några av era intelligensbefriade kommentarer. Jag visste att ni sossar och kommunister var skittråkiga men inte att ni var så korkade och griniga. Jag föreslår att ni sparar gnället till era pretto-feminist-forum!

Puss puss

Parasiter väckte mig. REV 2.0

Här följer en omarbetad version till följd av att "le original" hotats av STASI och jag har tvingats till att bli offer för de diktatoriska strömningarna som uppiskats av de  militanta feministerna och de avundsjuka och allhatande svenskarna! Inlägget är inte invandrarfientligt utan bara ett utspel över att  det känns konstigt att vi skall flytta svenska företag utomlands och samtidigt ta emot tiggare ifrån andra länder. Ingen hållbar politik i längden!

Här vaknar man sliten och seg efter nattens glans och vad är det första man ser i
GP? Jo att Sverige invaderats av massa *censur* som kommer hit och tigger! Hur fan kan tullen släppa in dom? Vi har väl nog av *censur* människor *censur* som tigger och bidragsfuskar redan, inte skall väl vi behöva få hela Europas tiggare också? Hoppas den nya handlingskraftiga regeringen tar tag i dessa *censur* parasiter, jag vill inte behöva stöta på de *censur* tiggarna överallt när jag shoppar i stan. Sedan fattar jag inte varför de hellre tigger än att skaffar sig ett jobb?

Puss puss, jag återkommer snart med festrapporten!

Oj oj ojoj nu är det nära

Ni kan tjata hur mycket ni vill på att jag ska blogga mer och skriva mer men jag har ett LIV, det har tydligen inte många av er som bara hänger här inne för att fly verkligheten ett litet tag. Min verklighet är andras drömmar, och jag vet vad ni kommer att ge mig för kommentarer nu. Men så är det. Jag bloggar inte på kvällarna för då träffar jag mina vänner (fast ikväll är det invigningsfest i företagets nya lokaler), tragiskt att ni sitter vid bloggen då. Jag kommer inte blogga på helger så mycket heller. På helgerna umgås jag, springer och dricker drinkar, jag shoppar och lunchar. Jag bloggar på arbetstid oftast, man kan säga att jag får betalt för att blogga, hihihi.
Offer som bloggar jämt.

Jag är jätte hungrig nu. Ska inte äta NÅGOT ännu. Jag har ätit en apelsin och lite yoghurt idag, det är allt. Känner mig yr. Undra varför? Men nu är det nära, snart så drar jag på fest alltså, e det "lill-löda" så är det!
Jag ska ta mig ett glas vatten nu och en latte. Mjölk unnar jag mig också.
 

Puss puss

Vägtullar i Stockholm tack

Jag skulle så gärna vilja ha vägtullar i Stockholm som tvingar självfixerade Stockholmare att stanna där de hör hemma! De som vill lämna den självgoda staden borde få betala en hög tullavgift till oss andra som lyckligtvis inte bor där i "fjollträsk"! Jag har förstått genom en del urkorkade kommentarer här på bloggen att det inte skulle finnas ett NK i Göteborg, för er Stockholmare vill jag bara tala om att det finns ett liv bortanför Mälaren... och som till råga på allt inte är så självgod!


Puss puss

Puffy make me sick

Ringde mamma nyss... hundäcklet Puffy har ont i magen och kräks. Fan vad äckligt. Jag trodde inte att djur kunde spy! Jag vägrar träffa en spyende hund! Skjut honom, det är inte värdigt en männsika att dalta och umgås med såna lågt stående varelser som hundar! Kom igen när man kan ha en bassäng med delfiner!

Kan inte denna trista dag bli kväll snart?


En fråga: Måste man göra en värdering om bloggen är äkta först innan man får lov att kommentera? Det verkar så... spelar det någon roll för underhållningvärdet? Nä det är nog bara puckon som inte tål att någon är bättre och roligare!

Smallunch

Jag äter bara yoghurt i dag. Jag och många andra tror jag lider av festmage. Fast det är så roligt att det är sån skillnad på tjejers och killars festmagar. Jag måste tyvärr erkänna att jag brukar få lite svullen mage inför stora fester, därav att jag skall snåla med maten idag. Ska bli extra smal inför ikväll. Men för min pappa betyder festmage att att han sitter på dass hela dagen EFTER fest och luktar riktigt surt och illa! Mouahahahaha!

Anyway, vi ska äta skaldjur och dricka champagne hemma hos mig före minglet.
Mamma var faktiskt gullig idag. Hon brukar annars bli lite stirrig inför stora events. Jag fick låna hennes skor från NY som hon handlat på Gucci. Jag älskar min mamma NÄR hon är snäll. Hon är dock alltid vackrast av alla mammor trots att hon ”finslipad” som vi brukar skämta om. Hihihi Vi kommer vara snyggast av alla, som vanligt. Jag har nya lösögonfransar som jag ska ha i kväll, och jag har solat solarium tillräckligt för att se lagom brun och fräsch ut. Jag är så jävla snygg, kan faktiskt inte förneka det!

Det är inte alltid som pappas fester är roliga för oftast är det bara gamla gubbar på 40 bast som är där, men ikväll skall flera av sönerna (och några döttrar också, hoppas de har humor och självdistans, orkar inte med korkade brudar) tydligen komma också. Hoppas hoppas att det finns nån gojting att avsluta kvällen med!

Puss puss

Jag blir rädd

Allvarligt, jag blir nästan rädd asså! Jag blir rädd att lilla jag är för mycket för Sverige!

Vad är det som gör att så många inte kan acceptera att någon är lite annorlunda? Vad är det som får er att tro att ni kan vara så elaka mot mig utan att känna mig? Förstår ni inte att det finns en människa bakom denna blogg? En människa av kött och blod med känslor som alla andra? Varför måste jag bevisa vem jag är och varför måste jag visa mitt ansikte som så många kräver? Det finns väl många, de flesta skulle jag vilja säga, visar inte bilder på sina ansikten, så varför måste jag det? Varför måste jag bevisa mina brösts äkthet? Vem ifrågasätter tex Engla ifall hennes långa ben är äkta? Eller vem ifrågasätter ifall Ebba von Sydows glansiga läppar är riktiga?

Och sen det här med fakebloggsnacket, många påpekar att de tror sig veta att detta är en fakeblogg men de avslautar alltid med att påpeka att jag är patetisk, korkad och andra elaka saker, men om detta skulle vara en fakeblogg hur vet ni då att jag är patetisk? Jag måste erkänna att jag skrattar gott åt er idioter som inte vet vad ni pratar om! Det är ni själva som gör ER till patetiska och ointelligenta!

Igår så hade jag ännu fler besökare, 1724 unika och 7145 sidvisningar, visst är det kul men ert gnällande förtar glädjen lite grann! Alla besökare var i snitt inne 4,14 ggr igår, om denna blogg nu var så dålig, varför kommer ni tillbaka då? Det måste väl vara så ett denna blogg är bra och att ni faktiskt, tvärt emot vad ni själva säger, kittlas av det liv jag lever! Eller hur?

Puss puss på alla er med självkritik!


Inte gifta sig med kusin

Jag har inga syskon. Jag tycker det är skönt att inte ha några syskon som ska stjäla uppmärksamheten och pengarna ifrån mig.
Många vill ha en storebror för att kunna få kontakt med snygga killkompisar till brorsan, jag behöver inte en bror för att få killar.
Jag har alltid varit poppis, alltid varit snyggast och alltid fått flest röster till i valet till Lucia.
Det är sanning, och varför är det så fult i Sverige att tala sanning och tycka om sig själv? Om fler skulle digga sig själva så skulle svenskar inte vara så deprimerade.
Alla tycker så synd om sig själva, människor klagar över politiker och överklassen, men ni är bara avundsjuka därför att pengar är en frihet och ni har valt att jobba med nått tråkigt som i en korvkiosk. Pengar är frihet och det är mer sant än något annat.
Det är därför jag hatar min kusin Lollo. För det första är Lollo typ världens fulaste smeknamn, och för det andra är hon min kusin och också arvinge till farmors och farfars pengar som i sin tur leder till att jag blir drabbad. HATA kusiner.
Hon är så jävla tråkig så klockorna stannar. Hon har inget smink, ingen stil och hon köper typ hästar och skolböcker för pengarna hon får av farmor. Hon läser något tråkigt och dåraktigt i Lund, där kan hon få stanna tycker jag. Hon är typ bästis med en präst där, eller också dejtar hon honom.
Varannan jul tvingas jag äta anka och skaldjur med henne, pappa vill att vi ska stå varandra närmare men jag vägrar. Jag har bjudit till för många gånger. Jag hatar henne och det vet hon om.
Hon var oförskämd mot Stina också en gång, klandrade ner på hennes dyra skor, då skällde jag ut henne och bad henne hålla käften. Bara för att hon köper hästtidningar och foder så behöver inte alla andra lägga sina pengar på det. Föresten var inte ens skorna dyra, dom var från Karen Millen.
Nu ska jag prova kläder inför i kväll.

Puss puss

Stad för liten

My good god, värst vilket liv jag verkar ha förosakat... jag får se om jag orkar bemöta alla elaka påhopp och alla nedvärderande saker som har sagts om mig av männsikor som inte känner mig ett dugg. Jag blir faktiskt lite nedstämd av all orättvis kritik. Jag får se sedan om jag orkar bemöta  bitchgnället.

Jag vill bara säga en sak! Jag erkänner att jag har haft MASSA stavfel som ni så skadeglatt påpekat, men det är inte för att jag är ointelligent eller att jag skulle bo i Rinkeby som någon hävdade utan det är helt enkelt för att jag blivit lat. Alla skriver ju i Word där man har stavningskontroll vilket medför att man ser direkt om man har stavat fel eller gjort något syftningsfel. När jag skriver här på bloggen har jag ingen sån funktion och är inte van vid det och det gör att stavfel dyker upp ibland!




Det är otäckt kallt i Göteborg nu. Jag vill inte bo i Göteborg. Det är en ganska tråkig stad när man tänker efter, så obefintligt liten. Vad som är positivt är att alla känner mig, alla vet vem jag är och alla låter mig vara den jag är, oftast. När det är fest och helgen kommer är det MIG alla småungar ringer till. Alla vill att jag ska ordna listan, trots att Carl och Johan oftast är om som officiellt har hand om festerna. Bara idioter som Nanna, Anna och Olivia stör mig. Dom lever PÅ mig, och försöker att vara vän med mig. Fattar dom inte att jag genomskådar falska människor, speciellt fula tjejer.
Stina, Sara och Isabelle är mina allra närmsta vänner.
Jag älskar er tjejer, ni är mitt allt.
Jävla mamma, hon sviker mig. Hon ställer inte upp. Nu ska jag ringa farmor och berätta att jag inte har något att ha på mig i morgon. Hon kommer bli arg på mamma och det kan gott hon ha.  
Jag ska ta med mig Stina imorgon och gå till NK, ska se om Karen Millen har någon klänning. Där är allt lagom dyrt. Överkomligt som jag och Stina brukar säga innan "drabbar ingen fattig". Jag älskar dig Stina. Kan inte du också skapa en blogg? Jag ringer dig sen och övertalar dig.
Nu angående mina bröst. Visst, dom kanske ser för stora ut på bilden, men dom är skitsnygga. Jag älskar dom. Det är faktiskt bara en E-kupa, oftast. Trodde ni inte va.
Oftast har jag ingen BH på mig alls.
Jag är mer naturlig än vissa tror sig veta. Lustigt att så många vet så mycket om mig trots att ni inte känner mej! Hoppas ni kommer att fortläsa här så ni får lära känna mig på riktigt och inse att jag faktiskt har en insida också!

puss puss

Misslyckad shopping misslyckad fet

Fan, det bidde ingen klänning! Jag träffade några poolers jag inte sett på länge och sedan fastnade jag på Georg Jensen avdelningen på NK, fan va mycket grejer jag skall köpa där till hemmet asså!

Sedan var jag tvungen att ta nåt snabbt att äta men jag blev så pissur där på det äckliga B-haket som jag inte vill nämna med namn. Asså det var en sån fet äcklig tjej som stog och serverade maten. Det var inte bara det att hon var fet utan hon hade en tight T-shirt så man såg liksom konturen av naveln så det blev liksom som två magar bredvid varandra, uäck! Så äckligt! Jag vet att det inte var hennes fel att hon råkade vara fet utan jag blir bara så upprörd på den djävla arbetsgivaren som låter henne stå och servera mat! Jag menar ju att han måste förstå att man tappar aptiten! Va' fan är det för bizniz människa som gör nåt så klantigt?

Jag vill bara påpeka att jag inte har något emot tjocka personer rent generellt, jag känner tom en del tjockisar, men här var det faktiskt äckligt. Hoppas att ingen tar det personligt utan det handlar om han som lät henne stå där med så tight T-shirt! Get real gubbe!

Så nu måste jag hitta en klänning imorgon, smma dag som festen, det kommer gå åt helskotta! Hatar att vara ute i sista sekunden! Fattar inte varför morsan inte hjälpte mig tidigare? Jag kanske hinner ta en sväng efter jobbet och letar lite till...

puss puss


Juliette Lewis

En snabbis innan jag drar på "lunch" *blink blink*...

Efter Prison break igår så råkade jag hamna i nått norskt TV-program när jag zappade runt. Juliette Lewis (skådespelerskan som blev punkare ni vet) satt där med några fånar och snackade skit. Sedan fick Juliette någon fråga ang hur det var att som tjej bli bedömd för sitt utseende? Asså då var hon såååå cool och svarade ungefär så här.
-Jag gillar inte när några ointelligenta människor som tex byggnadsarbetare tittar på en och visslar på en, precis som om man bara vore nåt för dom att titta på när man är på väg till jobbet. Jag tycker att det bevisar att byggnadsarbetare är ointelligenta!

Ha ha ha ha, hon är min hjälte asså! Så klockrent så man storknar! jag gillar inte Juliette Lewis & the Licks musik men med det häftiga uttalandet så är hon numera min idol!!! Arbetare ÄR ointelligenta!

Lebb-Cissi, gå och häng dig! Juliette vet hur man rockar, YEAH!

Hungriii

Fan jag börjar å bli hungrig, typist när jag har planerat att ta en shoppinglunch och inte har tid att äta. Kan tänka mig att det är så här att vara typ chef eller så? Men va' gör man när klänningen väntar?

Värdet av pengar

Jag har en idol typ.

Hon kallas för Madde.

Hon startade sin verksamhet tillsammans med sin judiske man (smart drag om man vill bli rik, hihihi) med 60.000kr. De köpte billigt och sålde dyrt (typiskt judar!). På 20 år hade de blivit stenrika, typ 2miljarder var deras företag värt. De hade flyttat till England och hade kompisar inom det Brittiska Kungahuset och med ägaren av Harods! Ni vet pappan till han som dog med prinsessan Diana! Man kan lätt tro att man blir fartblind då och att man förlorad medvetandet om pengars värde, men hon bevisade att hon inte hade några problem med det.


Vi satt och åt lunch en sommardag på Pråmen i Lysekil. Mitt under måltiden ringde Maddes telefon, och hon svarar! Det är alltid någon som blir sur när man bratar i telofon på restaurang men hon gjorde det med sån grace att det bara var coolt! Hon pratade på engelska men jag förstog att hon blev glad! Hon hade just fått sålt aktier för 175 miljoner kr.! Fattar ni? 175 härliga miljoner! Hon beställer in champagne för att fira, men det bästa var att se hennes glädje av att fått så mycket pengar för aktierna, hon skrattade hela tiden på restaurangen och det var så härligt att se en rik kvinna fortfarande kunde bli så glad av göra en bra och lönsam affär! Så glad blir man inte om man inte förstår värdet av pengarna!

Jag hoppas att jag kommer känna lika mycket glädje hur rik jag än blir om jag kommer att göra en bra affär, det är mitt mål ialf!

Puss puss


Alltså

Jag glömde komma till det men hur skall man hinna med och svara på alla kommentarer? Jag får helt enkelt bara svara så här och förklara vissa saker.

Jag har ett jobb! Jag tjänar inte så mycket ännu eftersom jag bara sitter och bokar kunder just nu. Jag får inte ha högre lön än de andra som jag jobbar med säger pappa. Men jag kommer att avancera inom företaget och när pappa skall gå i pension när han fyllt 55 så skall jag ta över företaget. Tills dess så får de fanimej betala lite x-tra som kompensation för min låga lön på typ 20.000+.

Mina bröst är det många som klagar på, dvs de är nog sjuuukt avundsjuka! Det är rätt att jag kallar dem för nya, men det gillade inte någon. Jag fick asså en typ värdecheck av mamma när jag fyllde 18. Men sen så måste man ju göra undersökningar och så och vänta på operationstid och så. Sedan opererade jag brösten på våren och dagarna efteråt gjorde det så himla ont, skulle i det läget inte rekommendera det till någon! Men när smärtan försvann så var det hela värt det. Men sen tog det ju lång tid innan de hade läkt och svullnaden gått ner och alla blåmärken hade försvunnit och innan de blev så sjukt snygga som de är nu! Så det är bara det senaste året typ som jag kunnat njuta av dom till max asså! Och eftersom jag är snart 20 och de första 18 åren levde jag med mina gamla bröst så är det la' klart att jag räknar mina nuvarande bröst som nya!

Asså jag är inte 20 så jag har ju inte varit på systemet ännu så jag vet faktiskt inte vad de olika grejerna kostar där. Istället så får jag ju all dricka av andra och jag hade bara för mig att Gula Änkan var dyrast men är den inte det då slipper jag ju dricka den eftersom den inte är så god!

Jag hoppas att alla börjar förstå att det är tufft att vara rik och så nu när ni sett hur jelous och nasty alla småbrudar e mot mig bara för att jag är den jag e! Vilken vanlig människa hade klarat att ta så mycket skit på en dag som jag fick göra igår? Nä just det, ingen! Bara så ni vet , lowlifes!

På lunchen blir det klänningköp och då skall det bannimej bli urringat så ni skall få mina bröst uppstuckna i ansiktet så era fula killar inte kommer att göra någet annat än att titta på mina bröst imorgon kväll på invignningen av pappas nya lokaler! Deså!

Puss puss

En debut i min smak

Asså det är helt sjuuukt!

Min första dag som bloggare så hade jag hela och smått otroliga 936 unika besök, 4207 sidvisningar och 124 kommentarer! Kan debuten bli mer succeartad än så? Jag bara undrar liksom? Kan någon som inte e kändis (ännu ialf! hihihi) haft så många besök första dagen som bloggare? Skulle inte tro det va'?

Jag, Stiiiina och Cathriiine (ja de har inte så många i:n i sina namn utan det är bara vi som har så rolig humor som brukar skoja till det ;)!) tog en barrunda igår och svepte några Cosmo's och Margerithas och vi pratade om bloggen hela kvällen och de tror allvarligt att jag kommer att bli känd nu! Fan va' kul det verkar!

Nåt som inte är lika kul är att det är så många avundsjuka, säkert arbetslösa, som är här och gnäller och klagar. Har de inget annat liv än att sitta och klaga på de som har ett liv? Jag kan förstå att de vill ha mitt liv men inte fan kommer de att få det genom att sitta vid datorn hela dagarna som sura bitches och bara klaga och kränka andra människor! Jag hade gärna haft mindre besökare på bloggen än att ha de missanpassade kärringarna som bara klagar hängandes här!

Skillnader i världen

Tänk vilka skillnader det är i världen.

När jag åker till USA (Fallbrook-San Diego) och hälsar på mammas släktingar där så måste jag använda top när jag badar och solar. Det gör ju att mina bröst förblir alldeles bleka medans jag blir brun och fin i övrigt. Jag blir lika chockad varje gång en yankare får se mina vita bröst och blir upphetsade av det, de är helt galna i vita boobs. Jag förstår inte varför, det ser ju bara ut som om jag har en BH på mig liksom? Fattar appsolut nada!

Men i Europa så vill alla killar att jag skall vara brunbränd även på titsen mina, visst e det konstigt att det är så olika i världen...

Hur tycker du att brösten skall vara, solbrända eller bleka?

Fan

Jag kan inte läsa kommentarerna till Johan inlägget! Det blir helt vitt liksom! Blir det så för er också, varför blire så? Jag inte förstå va'!

Herregud

Jag hinner inte med att jobba när jag skall hålla koll på alla kommentarer. Det är min första bloggdag och jag har haft 262 unika besökare och drygt 1200 sidvisningar (va' fan det nu e?), är det mycket? Jag tycker det verkar mycket för att vara första dagen liksom? Eller?  Ni som e så duktiga och tror er veta så mycket...

Tänk om pappa får veta att jag börjat blogga så här mycket på arbetstid isatället för att boka kunder till honom, oj oj oj då blir det nog varken ny klänning eller resa till Pris...

Johan... öööh, vem är du?

Fan vad jag hatar Johan. Det är slut, over. Han säger att han knullade Johanna för att komma över mig, för att trösta sig. Jag tror honom men jag bryr mig inte. Lika lite som jag bryr mig om mammas hund. Hatar honom. Han heter Puffy, min mamma är från USA och har lite annan smak när det kommer till namn. Han är hur som helst asäcklig. Mamma låter honom slicka henne i ansiktet. Stackars pappa. Tur att dom inte kysser varandra så ofta, typ aldrig. Hon pratar bebisspråk med hunden och jag hotar med att fira jul i Cannes varenda gång hon pratar så med hundjäveln.

Jag fick tag på mamma också. Jag skällde på henne så hon nästan började gråta. Jag sa helt enkelt "varför köper du en hund att ta hand om när du inte ens klarar av att ta hand om din egen dotter??". Hon skulle genast gå och köpa klänningen från Marlene Birger. Det funkar att vara arg på min mamma för att få henne dit man vill, hihihi. Håll käften ni som tycker jag behandlar min mamma illa för ni vet inte hur snäll jag kan vara, ni vet ingenting, älskar man sina barn så visar man det liksom!

Och till alla som tror att jag är fake, ja om det är fake att ha silikonbröst och gjorda naglar, MÖJLIGTVIS, men jag är inte mer på låtsas än någon annan.
Till er som stör sig på min blogg och lilla mej, kul. Då känner jag mig som hemma.

Ååååh Morsan

Mamma svarade inte eftersom hon är och gör naglarna hos Therése, hennes älskling strax efter mig och hunden. Jag förstår inte hur mamma och alla andra kvinnor i Örgryte kan promenera runt med sina fula lurviga hundar längs Bögatan och Lunden varenda dag och prata om kusten. De går där i sina pälsar och Fjällrävenjackor som de sett var moderna för några år sedan. Jag ska ut och köpa jacka med mamma i veckan. Om jag lovar att gå runt på NK med henne så har hon lovat att ge mig pengar till Paris-resan. Jag vägrar allt under 5.000 kronor. Är jag inte värd mer än så? Jag sparade farmors pengar från min födelsedag. Sedan kan jag låna av fonden. Stinas pappa och hans jobb lånar ut sin våning till oss såvida vi inte har fester där, och det ska vi inte göra eftersom Pierre och hans vänner själva har snygga våningar vi kan hålla hus i. TUR att jag brutit upp med Johan lagom tills resan. Man är singel i Paris, inte tillsammans med någon. Jag hatar par.

Mamma svarade inte i sin mobil, hon anar inte hur förbannad jag kommer att vara på henne. Klänningen kan ta slut, och det vill jag inte. Måste hinna sy in klänningen eftersom jag måste ta en storlek större med tanke på mina snygga stora bröst. Jobbigt att ha stora bröst har jag märkt, nej, nu ringde Johan. Han är så jobbig. Måste ringa mamma igen. Bra start på dagen, tack mamma.

Fest på G

Fan vad mamma är jobbig, hon skulle sätta över 4500 kr så att jag kunde köpa klänngen tills invigningen på onsdag. Vart är pengarna?? Inte på mitt konto vad jag kan se. Mina pengar ska gå till annat vettigare, som till min och Stinas Paris-resa. Sara och Stina kommer över på middag innan  på onsdag så att vi kan göra oss snyggare tillsammans. Problemet är bara att mamma och pappa inte får glömma att dom ska sponsra med bubbel. Jag kan stå för jordgubbarna, låter som en bra deal va?? Hihihihi. Jag vet att vi kommer att vara snyggast och vackrast av alla på Avenyn på onsdag. Det är vi i och för sig varje dag. Men som sagt. Mamma glöm inte pengarna. Ska ringa och påminna henne nu och jag kommer inte vara glad.

Lista

Eftersom jag är ny på bloggland kan det ju vara bra med listor så ni får lära känna mig!

FÖRSTA
Riktiga
jobb: Hjälpa pappa med att svara i telefon, typ!
Egenköpta CD: 100% Girlparty, samlingskiva.
Piercing/tatuering: 8 i öronen och en i naveln.
Riktiga kärlek: Bara till pengar och champagne
Fiende: Alla arbetare som försöker vara något de inte är!.

SENASTE
Biltur: Hem till mamma och pappa.
Kyss: Många i lördagsnatt.
Låne-bok: Jag lånar inte, jag köper, fast jag aldrig köpt en bok till mig själv tror jag
Film sedd: Djävulen bär Prada!
Dryck förtärd: Kaffe med mycket socker!
Mat äten: En rostad macka bara.
Telefonsamtal: Till Stiina!
Skiva spelad: Jag lyssnar bara på Mix Megapool.
Irritation: Att behöva gå upp och jobba!

JAG
Vill: Bli förtidspensionär så jag kan leva på staten och på mamma och pappa igen.
Har: Allt jag behöver och mycket till!
Önskar: Mycket presenter till jul!
Hatar: Att behöva köpa julklappar till andra!
Är rädd för: Att inte träffa en snygg kille som är tillräckligt rik
Hör: Radion på min Bang & Olufsen.
Undrar: Har inte tid.
Ångrar: Vissa nattsällskap!
Älskar: Champagne
Sjunger: Bara i duschen.
Gråter: Aldrig!

JA ELLER NEJ

Jag har en dagbok: Bloggen kommer att bli min...
Jag gillar att laga mat: Nej, köper hellre på restaurang!
Jag har en hemlighet jag inte delat med någon: Oh shit så många asså!

FAVORIT
Nummer: 6
Färg: Vitt. rosa och turqaust, finns de några snyggare färger på clothes liksom?
Dag: LÖrdag är de alltid fest!
Månad: Agusti, för då är vi alltid i "Troppan" (Saint Tropez asså för den som inte vet!)
Drycker: CHAMPAGNE, sä djävla klart!

FÖREDRAR
Gos eller hångel: Jag älskar när killar gosar med mina nya bröst!
Te eller kaffe: Kaffe, för det kan man ju blanda sprit i!
Mörkt eller ljust öl: Öl dricker bara simpla arbetare!
Rött eller vitt vin: Inte vitt vin det heter VITVIN!

INOM DET SENASTE DYGNET HAR JAG
Gråtit? Bara crocodile-tårar.
Hjälpt någon? Knappast, liksom inte min stil!
Köpt något? Ny Chanelle-kofta
Gått på bio? Nej.
Sagt 'jag älskar dig'? Nej, bara till mig själv muahahahah!
Saknat ett ex? Knappast den tönten!
Skrivit i en dagbok? Nja, bara den här bloggen
Haft ett seriöst samtal? Ha ha ha, man e väl inte djup?
Saknat någon? Pappa.
Kramat någon? Ja, Phillippe, Pascal och Josef! (Golfkillarna, som ni kommer att få höra mer om)

Alltså stavfel

De små avundsjuka stackarna som inte har så mycket att komma med är alltid snabba att hacka på någon som står högre så fort de råkar stava ett ord fel. De fattar inte att det finns en nivå som när man passerat den så gör det inget om man stavar lite fel, tvärt om, vi kan faktiskt ta oss den friheten för att vi rika bidrar med så mycket mer än de flesta andra avundsjuka svenskar. En annan sak som vika rika kan unna oss är att äta med händerna på restaurang. Så ser du någon som äter med händerna ibland på restaurang så vet att den personen verkligen är snuskigt rik och medlem i den högre sosciteén! Deså!

Puss puss
/Nicole (som gör och stavar precis som jag vill)

Champagne

Jag älskar listor. Min första lista skall givetvis handla om Champagne. Alltså mina favorit skumpor:

1. Gula änkan är inte den godaste men det är den dyraste och därför är den min favorit!

2. Moet Shandon är den godaste så den slinker ofta ner...

3. Bollinger (uttalas alltså inte Bållingör som många outbildade tror utan  den uttalas Bollindjeeer!) är också god. Jag och mina kompisar älskar när det kommer fram några unga småfjuniga nyrika killar på krogen och vill bjuda oss på Bollinger för då tänker vi alltid att dom tror att dom är James Bond!! Mohahahahaha, gud va söta det töntarna är! Så de får gärna bjuda oss på mycket skumpa men de lär inte få smaka på mina nya dyra fina bröst, det behövs det allt lite mer klass till!


Puss puss

/Nicole


Nicole i världens tjänst

Hej mitt namn är Nicole och jag bor i Örgryte i Göteborg. Jag skall snart fylla 20. Jag skall skriva om det tuffa arbete som faktiskt ligger bakom att vara en äkta öfverklassbrud. Det räcker liksom inte att köpa dyra kläder och väskor och tro att man kan lura oss riktiga brats. Det gäller att "ha det" liksom och det skall jag försöka förklara för er! Jag älskar att dricka champagne och mina nya bröst som jag fick av min mamma när jag fyllde 18!

Arbetare och losers gör sig icke besvär, jag är till för den rika och coola ungdomar av idag.

Puss puss, vi hörs snart igen!
/Nicole