Le kväll

Shit, jag mår bara sämre och sämre! Jag har nog inte druckit tillräckligt med vatten. Men har liksom inte lust att dricka vattnet här på jobbet när man har fått reda på att vattenledningarna i stan är från 1800-talet.

Det var tur att vi hade beställt lite skaldjur till förfesten igår för jag höll verkligen på att svimma av hunger, jag vet att min mate Peter tycker det är sexigt och gulligt när tjejer svimmar men jag hade ingen fan ingen lust att kåta upp honom igår kväll.  Vi märkte inte att det var så dåligt väder igår så vi räknade inte med att det skulle vara så svårt att få tag på en taxi, inte ens en fattig hade väl lust att gå utomhus igår och de italienska skitspårvagnarna fungerade säkert inte, så det var med nöd och näppe vi fick tag på en taxi och hann fram till öppningen av dörrarna till de nya lokalerna. Jag och mamma gjorde succe när vi precis innan öppningen gled in lite lätt rosiga om kinderna och så charmigt tokfnittriga och så grymt läckra!

De nya lokalerna var skitsnygga, förutom att pappa låtit sin rigida sekreterare få bestämma vilket träslag det skulle vara på inredningen. Subban hade valt bok... hur tänkte hon där? Hade hon valt björk så hade det kanske funkat, då hade det blivit ljust ialf. Nä oljad ek hade varit mycket smakfullare. Anyway det var jättesnyggt och det är fan att jag inte får flytta till de lokalerna förrän jag blivit Estetic Manager.

Jag orkade inte lyssna på pappas tal utan ägnade mig åt snittarna och bubblet och scannade av vilka sköningar som hade dykt upp istället. Det är så härligt att få befinna sig med människor som verkligen har stil, inte massa fjantiga brudar som läser Ebbas blogg och tror att de kan allt om mode bara för det. Fast några som borde lära sig lite om stil är de skittråkiga läkarna. Ja menar hur kul är det att få en läkare till bords som har en dötrist klubba från 70-talet och BRUNA skor... det är väl det första man lär sig att man inte kan bruna skor efter kl.sex, UFO:n! Och sen gillar jag inte att de har så hög status bara för att de är läkare. Oavsett vad man pratar om, brokonstruktioner, politik eller jordenruntresor skall alla fråga läkarna vad de tycker, precis som om de skulle ha bättre allmänbildning än någon annan. Blir så sne asså. Visserligen kan de hjälpa ett barn som har falsk krupp eller plåstra om nån gammal djävla franskafröken som försökt ta livet av sig genom att skära sig i handlederna, men de är så djävla självgoda, de tror att de är gudar men de är de fan inte! En del tjänar ju inte ens 50.000 i månaden! Sedan fattar jag inte hur de storrökande sjuksköterskeslynorna kan fjäska så för dem för att försöka få dem i säng. Hur kan en man som springer runt på jobbet i en grön eller blå "pyjamas" vara sexig och attraktiv? Ofattbart!

Maten var väl OK. Västkust kanapé av Stenbit och havskräfter till apetizer, Havskatt på green&white-bädd av pepparrot och wasabi till förrätt. Till det drack vi Chablis 1er Cru "Côte de Cuissy" 1990. Varmrätten var grillat orrebröst med tryffelfriterade chips och nordfransk örtsås. Rödvinet var Syd Afrikanskt, Roodeberg "western café" 2002, deras politik är inte speciellt bra längre men vinet var helt OK. Efterätten var en liten bakelse med Calvadosdränkt sockerkaka, konjaks kräm och chokladmousse toppat med sockerrostade rosenblad!

Det var skönt att slippa den torre läkaren och få svänga loss en stund på dansgolvet. Även om det finns en del torra "skåp" så får man ju tänka att det är så viktigt att bygga nätverk. Det är ju därför vi lyckas behålla makten i samhället för att vi har så tighta nätverk. Det är så komiskt när någon gammal sosse-kärring som blivit invald i någon skiten stadsdelsnämnd tror att hon kan vara med på samma spelplan som oss bara för att hon har fått förmånen att festa med oss.

Efter några "Cosmos" kände jag att det var dags att åka hem. Eftersom Christopher inte var där blev så att Gustafv följde med mig hem. Jag märkte inte hur full han egentligen var förrän han vi hamnade i säng. Han hade svårt att få upp den och när han skulle ta på kådisen så gick det inte alls. Jag som också nog var lite mer berusad än vad jag trott blev otålig över hans tafatthet och jag råkade slänga ur mig, fittan jäspar din kuk är död, då blev han skitsur och gick hem. Lika bra det för vad skall man ha en kille till om han inte kan få upp den? Han fick inte nån cab så han fick gå hem! hihihihi

Det var inte kul att vakna imorse, men jag bestämde mig snabbt för att ta en sovmorgon. Herregud är klockan redan halv två,  får se om jag får i mig nån frukost, mår inte bra asså!

Jag orkar inte kommentera några av era intelligensbefriade kommentarer. Jag visste att ni sossar och kommunister var skittråkiga men inte att ni var så korkade och griniga. Jag föreslår att ni sparar gnället till era pretto-feminist-forum!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: Moi

Stackars iq-befriade lilla låtsas överklass flicka.. Sååå glad att jag inte lever ditt ytliga liv..

2006-11-09 @ 13:41:35
Postat av: marina

You will enjoy my eBay store...

2006-11-09 @ 13:48:08
URL: http://www.marinamode.com/
Postat av: Nicole

Marina:
Köpa begagnat, skulle inte tro det!

Moi:
Like I would care?

2006-11-09 @ 13:51:04
Postat av: Sofia

jag kommer tillbaka varje dag för att se vad alla upprörda kommenterar :-) en skön paus i det dagliga arbetet hos en arbetare.

2006-11-09 @ 13:57:30
Postat av: Jenny

Kan du inte ha lite fler bilder i bloggen, du behöver ju inte ha med ditt ansikte om du inte vill visa det :)

2006-11-09 @ 14:05:57
URL: http://vofflan.blogg.se
Postat av: Honeydew

Dagens fråga på länken!

Postat av: Emma

haha jag gillar läkare. Tycker iallafall att läkare på tv är snygga, speciellt i Grey´s Anatomy. Utan läkare vore min mamma död så jag prisar läkare!

2006-11-09 @ 14:32:16
URL: http://reesewitherspoolover.blogg.se/
Postat av: Angelica

Sen när började man stava Gustafv med både f och v? Vakna upp ur din låtsasvärld, raring!

2006-11-09 @ 14:33:43
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Emily

Vi får väl se sen hur du tycker om läkare när du ligger framför döden och läkarna är din enda räddning..

2006-11-09 @ 14:39:10
URL: http://emmylove.blogg.se
Postat av: Anonym

syd afrika? särskriving, det är ett ord darlig..

2006-11-09 @ 14:59:53
Postat av: Lisa

Äsch, det här är ju helt klat en fejkad blogg. Ingen människa med några hjärnceller i behåll skulle väl skriva att Sydafrikas politik inte är så bra längre och längta tillbaka till apartheid. Det är ju lätt nån som sitter och skrattar ihjäl sig åt alla kommentarer, och åt vad han/hon/de själv diktar ihop här på bloggen.

Är bloggen inte fejkad så är det det mest tragiska jag nånsin har läst, och då inte för att nicole viftar med sina nya bröst eller skryter om pengar, kläder, fester och så vidare.(det är ju upp till henne) Det tragiska är ju människosynen!

2006-11-09 @ 15:00:49
Postat av: Anonym

SYD AFRIKA? särskriving, även om man inte är grammatisk korrekt på blogge men alla vet att de heter sydafrika

2006-11-09 @ 15:00:54
Postat av: Grr

Ojdå, har de släppt ut dig till fritidsrummet igen...ser verkligen inte bra ut...men men snart är det kväll och då låser de in dig igen. Hoppas du får en valium innan du somnar.

2006-11-09 @ 15:02:14
Postat av: Krug&Cristal

Du är nog så nära min drömflicka man kan komma men tyvärr har jag redan gift mig med en tjej från "vår" klass. Hur vacker hon än är och rik och hela den biten har jag svårt att köpa hennes urtråkiga humanism. Hon ska alltid hjälpa och stötta och skänka pengar till välgörande ändamål osv. Känns lite småborgerligt tycker jag. Om hon nu vill skänka kan hon väl göra en ordentlig grej så att vi får en del av ett sjukhus uppkallat efter oss eller något liknande som ger något tillbaka. Försöker komma på om det var någon Nicole med på bröllopet men det är möjligt att du inte var bjuden på middagen utan bara var med på festen och vigseln. Middagen var ju trots allt bara för de närmaste 500. Jag kommer att se till att ta en liten paus varje dag för att kolla upp vad som händer med dig, rätt vad det är sitter vi ju iaf där bredvid varandra på någon tråkig middag och då kan det ju vara kul att ha något annat att prata om än den dåliga årgången på Dompan. (Klart överskattad Champagne för övrigt. Rekommenderar Dom Ruinart Blanc de Blancs) Har tyvärr lite annat att göra nu men jag återkommer.

2006-11-09 @ 15:31:25
Postat av: bex

fejk gay?

2006-11-09 @ 15:45:28
URL: http://www.rebeccateres.blogspot.com
Postat av: rebecka

HAHAHAHAHA, DIN BLOGG ÄGER! :D

2006-11-09 @ 15:49:48
URL: http://reebeckas.blogg.se
Postat av: Sandra

"Och sen gillar jag inte att de har så hög status bara för att de är läkare." - Ursäkta men vilka ska ha hög status? Solovårare som du eller? Bahah.

Läkare har ett viktigt arbete. Dom hjälper människor som är döende. Människorna dom arbetar med kan dö vid minsta lilla fel under en operation. Om dom gör ETT felsteg dör människan. Dom har ett viktigt arbete och det är självklart att dom ska ha status för det. Det är inte många som klarar av att ha ett sådant yrke, inte många.

Vad skulle det vara för fel att vilja hjälpa andra människor? Alla är inte så egotrippade som du.

2006-11-09 @ 16:22:33
URL: http://ssssandra.blogg.se/
Postat av: sandra

Du är nog den mest dumma mäniskan i världen.Här försöker man att försvara dig och du nervärderar mig sedan vad håller du på med:S
Efter det du sa till mig har jag faktis sett att du är nog en fejkad människa som bara drömmer om hur ditt liv faktis kunnde ha sett ut ifall du inte hade hoppat av gymnasiet haha!!


Från sandra som försvara dig (men inte längre)

2006-11-09 @ 16:56:29
Postat av: hana

HAHA sköning! Du har väl kul nu när du har lyckats uppröra alla! Eftersom bloggen är ett skämt!

...eller hur?

2006-11-09 @ 17:04:02
URL: http://hanak.blogg.se
Postat av: Nathalie

Hahaha! Palla att lägga ner såhär mycket energi på en blogg som inte ens är seriös :D

2006-11-09 @ 17:17:40
Postat av: Anna

lät som en halvskoj kväll:( hittade du nått fint att ha på dig då?

2006-11-09 @ 18:04:09
URL: http://dropdeadgorgeous.blogg.se
Postat av: Anonym

Du måste ha fruktansvärt tråkigt som orkar skriva denna blogg, ingen människa är så värdelös som denna fiktiva "öfverklass" tjej

2006-11-09 @ 18:16:27
Postat av: ea

Asså fyfan om du skulle vara seriös ( ? ) är du inget annat än pinsam , du skämmer ju ut hela sverige . du Är ju förfan värre en hitler! Skippa skitsnacket tack . Kan du inte bara dra härifrån om du inte trivs med sverige? .

2006-11-09 @ 18:24:50
Postat av: Rebecca

gaaaaahh att du orkar

2006-11-09 @ 19:34:23
Postat av: Hillan

Din blogg är ett skämt.

2006-11-09 @ 20:18:08
URL: http://musiclover.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Tack! det är verkligen tack vare personer som dig som man inser hur jävla lycklig man är över att vara sig själv!Älskar mitt liv när jag tänker på hur du verkar ha det. Stackars lillla människa. Hela du verkar vara ett skämt.... ett trångsynt sådant.

2006-11-09 @ 21:49:37
URL: http://loolens.blogg.se
Postat av: Fius

HAHA, kul att se hur förbannad du gör de flesta.
Men för att citera ett föregående inlägg ; denna blogg måste vara ett skämt och väldigt oseriös?
Kan inte tänka mig något annat. Det kan ärligt talat inte finnas någon människa som är såhär inskränkt och korkad, på detta sätt.

2006-11-09 @ 23:05:53
Postat av: ismena

jag är sosse, men jag tycker att din blogg är klockren!

2006-11-10 @ 12:04:55
Postat av: Anonym

Nog att alla sossar hatar dig? haha det gör väl alla andra moderater oxå , din syn på saker & ting är ju förfan värre en deras - Och då är det illa!

2006-11-10 @ 13:08:43
Postat av: Anonym

"men de är så djävla självgoda"

Vem fan är det som är självgod egentligen? Du är patetisk och omgen. Väx upp någon gång och bete dig inte som en 5 åring.

2006-11-11 @ 01:12:18
Postat av: Anonym

Vinerna du talar om existerar knappt. De du talar om e ligger i säklass runt 15000 kr flaskan. Iofs inte det "Syd afrikanska vinet" men Chablis 1er Cru "Côte de Cuissy" 1990. Tror knappast du drack det till lunch/middag. Men bevis det gärna med ett kvitto eller ett foto så e jag nöjd damen....eller ska jag säga killen som är från Göteborg o har en ip adress till sina föräldrar som ej har en dotter enligt personbevis o skattemyndigheten.

MVH
den som äger dig i alla dess former.

2006-11-11 @ 02:25:08
Postat av: vicky

har aldrig haft problem mad att killar som är för fulla inte får upp den, det beror antagligen på att dina bröst är olika stora vilket är direkt avtändande, du kanske ska göra om operationen. what ever vad jag ville säga är att skyll inte på att den stackars killen som inte får upp den har druckigt för mycket alkohol. det beror helt på hur attraktiv tjejen ifråga är. puss och tack för en i övrigt bra blogg.

2006-11-12 @ 20:11:25
Postat av: Anonym

*ASG* Skönt inlägg från "Den som äger dig i alla dess former".

2006-11-14 @ 16:35:13
Postat av: Nicole

Skratta du ovan, men han har fel på alla punkter bara så du vet! Hoppas jag kommer ihåg att plåta flaskorna ikväll för vi fick vin över...

2006-11-14 @ 16:50:35
Postat av: Sanna

jag skulle aldrig betala för att någon skulle spruta in lite gelé i mina tuttar. Speciellt inte om dom blev som dina, dina är ju typ snea :|

2006-11-15 @ 09:00:32
Postat av: Jenny

Du har lyckats!Du har fått igång nyfikna Sverige...Mer,mer,mer!!!

2006-11-15 @ 19:26:44
Postat av: myfehserpor

female porn

2007-02-04 @ 01:16:38
URL: http://www.tdcvb.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback